در آزمایشگاه کنترل انجام شد؛

پایش مواد و فرآورده های غذایی در ایام نوروز توسط آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو

۲۸ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۳ کد : ۴۲۴۳۶ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۶۰
دکتر آیدا غفاری؛ مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و دارو اراک گفت: از زمان شروع اجرای طرح تشدید نظارت نوروزی در مجموع ۸۰ نمونه در آزمایشگاه پذیرش شده است که تعداد ۱۵ آزمایش آنالیز دستگاهی، ۲۴۰ آزمون میکروبی و ۳۵ آزمون شیمیایی انجام شد و نتایج ۷۶ نمونه که قبلا به آزمایشگاه ارسال شده بود توسط مدیر کنترل ازمایشگاه تایید نهایی و‌ صادر شد .
پایش مواد و فرآورده های غذایی در ایام نوروز توسط آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ؛ دکتر آیدا غفاری مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و دارو اراک گفت: آزمایشگاه کنترل این معاونت با همکاری پرسنل مجرب و متخصص و همچنین در  اختیار داشتن تجهیزات پیشرفته، آماده است تا در ایام تعطیلات نوروز تمامی خدمات مربوط به حوزه سلامت مواد خوراکی و آشامیدنی را طبق ادوار گذشته به خوبی به همشهریان و مسافرین عزیز ارائه دهد.
وی همچنین اضافه کرد: که در ایام تعطیلات نوروز مردم هیچ گونه نگرانی در مورد سلامت مواد غذایی تولید شده در واحد های صنعتی اراک و شهرستان تابعه و نیز سطح عرضه نداشته باشند، لذا آزمایشگاه حتی در ایام تعطیل نیز مجدانه امور محوله در این حوزه تخصصی را انجام می دهد و کنترل و پایش به صورت مستمر صورت می گیرد.
انتهای پیام/

کلید واژه ها: پایش فرآورده های غذایی آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دکتر آیدا غفاری ایام نوروز


نظر شما :