توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد:

هماهنگی با کارخانجات آرد استان و اعضاء کارگروه گندم ،آرد و نان استان

۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۹ کد : ۴۶۶۷ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۶۹۴
جلسه هماهنگی جهت درصد سبوس گیری آرد های تولیدی استان و بررسی راهکار های بهبود کیفیت آرد و نان استان با حضور معاون غذا و دارو در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
هماهنگی با کارخانجات آرد استان و اعضاء کارگروه گندم ،آرد و نان استان

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،جلسه ای مشترک با مدیران و مسئولین فنی کارخانجات آرد استان و اعضاء کارگروه گنم آرد،نان، استان با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو و دیران و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو و معاوانت بهداشتی دانشگاه در سالن اجتماعات دکتر دلاور معاونت غذا و دارو برگزار شد.

دکتر علیمرادیان اراک بیان کرد: این جلسه در راستای اجرای مصوبات کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان مبنی بر کاهش حد مجاز در سبوس گیری آردهای تولیدی استان به شرح آرد سنگگ 7% _آرد لواش  و تافتون 12%_ آرد بربری 18%_ و نیز با عنایت به اهمیت ارتقاء کیفیت آرد و نان استان و نظر به لزوم پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر مانند فشار خون و دیابت و...  صورت گرفت که با هم اندیشی چند جانبه باعث ارتقاء کیفیت آرد و نان استان شویم.

کلید واژه ها: کارخانجات آرد میزان سبوس گیری


نظر شما :