توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد:
هماهنگی با کارخانجات آرد استان و اعضاء کارگروه گندم ،آرد و نان استان
![هماهنگی با کارخانجات آرد استان و اعضاء کارگروه گندم ،آرد و نان استان](/images/vcfd/fa/news/news-primary/2019/1560848989-image-2019-6-18-13-36-18-722-990.jpg)
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،جلسه ای مشترک با مدیران و مسئولین فنی کارخانجات آرد استان و اعضاء کارگروه گنم آرد،نان، استان با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو و دیران و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو و معاوانت بهداشتی دانشگاه در سالن اجتماعات دکتر دلاور معاونت غذا و دارو برگزار شد.
دکتر علیمرادیان اراک بیان کرد: این جلسه در راستای اجرای مصوبات کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان مبنی بر کاهش حد مجاز در سبوس گیری آردهای تولیدی استان به شرح آرد سنگگ 7% _آرد لواش و تافتون 12%_ آرد بربری 18%_ و نیز با عنایت به اهمیت ارتقاء کیفیت آرد و نان استان و نظر به لزوم پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر مانند فشار خون و دیابت و... صورت گرفت که با هم اندیشی چند جانبه باعث ارتقاء کیفیت آرد و نان استان شویم.
نظر شما :