نقش نانوایان در سلامت مردم

۱۵ دی ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۹ کد : ۴۸۷۹۶ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۵۲
سبوس باید همراه با آرد، فرآیند تخمیر را بطور کامل و در مدت زمان کافی کند ونانوایان از پاشیدن سبوس خام بر روی سطح خمیر تخمیر شده و آماده پخت خودداری کنند.
نقش نانوایان در سلامت مردم

  به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک، از نظر علمی اثبات شده است که سبوس خام ماده ای بنام اسید فیتیک دارد و اگر تخمیر نشده باشد با یون ها و املاح دو ظرفیتی مانند آهن، کلسیم و فسفر ترکیب شده و آنها را از بدن دفع می کند.بلانکیت ها موجب آسیب به دستگاه گوارش می شوند

 نانوایان توجه داشته باشند که به هیچ وجه از مواد و افزودنی های غیر مجاز مانند جوش شیرین و جوهر قند(بلانکیت) که به دستگاه گوارش مصرف کننده آسیب می زند یا نمک بیش از اندازه مجاز که برای مصرف کنندگان مضر است نباید استفاده کنند. 

 علاوه بر رعایت مدت زمان تخمیر، مراحل مختلف آماده سازی خمیر از انتخاب مواد اولیه گرفته تا مخلوط کردن خمیر، فرآوری ودست ورزی خمیر و پخت مناسب نان باید بطور کامل انجام شود تا یک نان مرغوب و مأکول در اختیار مردم قرار گیرد و موجب کاهش ضایعات نان نشود.

 یکی از موضوعات مهم در ارتباط با نان، ضایعات نان و نان های کپک زده است که علاوه بر نقش نانوایان در کاهش ضایعات نان، شهروندان و مصرف کنندگان هم نقش بسزائی در این موضوع دارند.

کلیدواژه‌ها: سبوس‌ اسید فیتیک تخمیر کلسیم فسفر نانوایان جوش شیرین جوهر قند


نظر شما :