وجود تقلبات و محصولات غیرمجاز و قاچاق در حوزه ی غذا ، عمده چالش ایمنی مواد غذایی + فیلم
مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک ؛ ایمنی مواد غذایی اصلی تمرین دغدغه این اداره و معاونت است .

مریم کلبعلی در حاشیه ششمین مجمع خیرین سلامت استان ضمن تاکید بر کنترل و پایش کلیه محصولات غذایی ،کنترل دقیق از زنجیره تولید،توزیع و عرضه نیازمند همکاری و تعامل سایر ارگانهای دخیل در امر غذا است .
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
نظر شما :