ابزارهای ساده و قابلحمل، راهی نو برای ارتقای ایمنی غذایی
دکتر مهدی انصاری دوگاهه اظهار کرد: فرهنگسازی برای تغذیه سالم و ایمن بدون ابزار کارآمد ممکن نیست و یکی از راهکارهای مؤثر، طراحی و توسعه ابزارهای دستی و اپلیکیشنهای تشخیص کیفیت غذایی است.
وی افزود: دستگاههای قابلحمل میتوانند شاخصهای خطر را در مواد غذایی شناسایی کرده و هشدار لازم را به مصرفکننده بدهند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa)،دکتر انصاری تأکید کرد: با گسترش استفاده از این تجهیزات، بهویژه در سطح فروشگاهها و خانهها، میتوان گام بلندی در پیشگیری از مصرف محصولات ناسالم برداشت.
به گفته وی، ترکیب آموزش عمومی و ابزارهای فناوریمحور، مسیر هوشمند و مردمی ایمنی غذایی را هموار میسازد و از بروز بیماریها و آسیبهای ناشی از تغذیه ناسالم جلوگیری خواهد کرد.
به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :