ابزارهای ساده و قابل‌حمل، راهی نو برای ارتقای ایمنی غذایی

۲۸ تیر ۱۴۰۴ | ۰۸:۱۰ کد : ۵۳۰۶۰ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۱
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی گفت: استفاده عمومی از ابزارهای قابل‌حمل برای سنجش کیفیت غذا باید توسعه یابد.
ابزارهای ساده و قابل‌حمل، راهی نو برای ارتقای ایمنی غذایی

 دکتر مهدی انصاری دوگاهه اظهار کرد: فرهنگ‌سازی برای تغذیه سالم و ایمن بدون ابزار کارآمد ممکن نیست و یکی از راهکارهای مؤثر، طراحی و توسعه ابزارهای دستی و اپلیکیشن‌های تشخیص کیفیت غذایی است.
 وی افزود: دستگاه‌های قابل‌حمل می‌توانند شاخص‌های خطر را در مواد غذایی شناسایی کرده و هشدار لازم را به مصرف‌کننده بدهند.

  به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa)،دکتر انصاری تأکید کرد: با گسترش استفاده از این تجهیزات، به‌ویژه در سطح فروشگاه‌ها و خانه‌ها، می‌توان گام بلندی در پیشگیری از مصرف محصولات ناسالم برداشت.

 به گفته وی، ترکیب آموزش عمومی و ابزارهای فناوری‌محور، مسیر هوشمند و مردمی ایمنی غذایی را هموار می‌سازد و از بروز بیماری‌ها و آسیب‌های ناشی از تغذیه ناسالم جلوگیری خواهد کرد.


به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: هوشمند فناوری محور آزمایشگاه غذا و دارو تغذیه سالم ارتقا ایمنی


نظر شما :