" غذا برای همه،تولید ملی ؛ تغذیه سالم و آینده پایدار "
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) | دکتر علی علیمحمدی گفت : نیاز انسان به خوراک یکی از احتیاجات طبیعی یا فیزیولوژیک است که مهمترین عامل بقای زندگی و طول عمر میباشد از همین رو جایگاه و ارزش بالای غذا برای دولت ها و مسئولان کاملا روشن است و خوشبختانه در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیز این مهم در اولویت برنامه های مسئولان و نظام قرار داشته و دارد و در همین راستا اقدامات و فعالیت های خوبی نیر صورت گرفته است .
او افزود : رشد طبیعی بدن و عملکرد آن بدون وجود مواد مغذی، غیرممکن است و با این نگاه می توان گفت،پیشرفت و توسعه ی کلی و مجموع یک جامعه در سطح کلان از اولین گام یعنی غذا و داشتن بدنی سالم و تندست امکان پذیر است
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه ضمن اشاره به اینکه اهمیت در حوزه غذا نیاز امروز جامعه جهانی است ،خاطر نشان کرد ؛ غذا و تغذیه سالم موضوعی گسترده است و باید آن را به عنوان یک وظیفه و تکلیف همگانی نگاه کنیم و با مشارکت نهادها و سازمان های مرتبط، برای ارتقاء جایگاه این مقوله گام برداریم
وی یادآور شد؛ از تلاش ها و اقدامات کارشناسان معاونت غذا و دارو و همه ی دستگاه ها و نهادهای مرتبط با ایمنی غذا که سعی می کنند، غذا از مزرعه تا سفره به صورت ایمن و سالم به دست مردم برسد تشکر می کنم و امیدوارم نقش و جایگاه غذا و مواد غذایی مناسب،به همگان روشن شده و هر کس در حد توان در بهتر شدن وضعیت این زمینه ی حساس و ارزشمند تلاش و فعالیت کند .
به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :