۱۰ میوه و سبزیجات زمستانی برای سالم ماندن
معــاونـت غــذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) |
آناناس
مانند همه مرکبات، انبار ویتامین C است. ویتامین C یک ماده مغذی ضروری برای تقویت ایمنی و مبارزه با بیماری ها است. همچنین باعث جذب، رشد و نمو آهن می شود. آناناس همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی است که به عملکرد بهتر سیستم عصبی و گوارشی کمک می کند. این میوه دارای مقدار زیادی منگنز، مس و کربوهیدرات است.
گلابی
سرشار از فیبر است که باعث رشد سلولهای ایمنی و باکتریهای خوب میشود که به هضم غذا کمک میکنند. گلابی کمی بیش از 100 کالری دارد و یک جایگزین سالم برای یک رژیم کاهش وزن. گلابی منبع عالی پتاسیم است که به سلامت کلی قلب کمک می کند و کاهش می دهد فشار خون. خواص آنتی اکسیدانی گلابی به بدن کمک می کند تا اثرات درد و تورم ناشی از التهاب را کاهش دهد.
پاپایا -نوعی میوه استوایی
میوه ای خوشمزه و مقوی است که در فصل زمستان مصرف می شود. خواص آنتی اکسیدانی آن رادیکال های آزاد موجود در بدن انسان را خنثی می کند و در نتیجه از آسیب به سلول ها و بیماری ها جلوگیری می کند. این ویژگی باعث می شود پاپایا دوست بیماران سرطانی باشد. قدرت ضد التهابی آن خطر التهاب مزمن را کاهش می دهد و ممکن است درد و سایر علائم التهاب را کاهش دهد.
کلم بروکلی:
یک سبزی سبز ترد است که ویتامین K و فیبر را تامین می کند.بروکلی همچنین ممکن است خطر ابتلا به سرطان های مختلف مرتبط با کلیه، روده بزرگ، سینه، مثانه و معده را کاهش دهد.
پرتقال
سرشار از ویتامین C و سایر مواد معدنی ضروری است که از آسیب سلولی جلوگیری می کند. DNA در سلول ها مستعد جهش است و تمایل به سرطانی شدن آنها وجود دارد. ویتامین C رادیکال های آزاد را خنثی می کند و از این جهش جلوگیری می کند. مصرف پرتقال نیز ایدز در بهبود جذب آهن، مبارزه با کم خونی، فشار خون را کاهش می دهد پرتقال همچنین اسید فولیک را تامین می کند که برای تقسیم سلولی ضروری است.
هویج :
یک سبزی کم کالری است که به کاهش وزن کمک می کند. آنها دارای مقادیر بالایی بتاکاروتن هستند. بدن انسان این عنصر را به ویتامین A تبدیل می کند که برای سلامت چشم، بهبود ایمنی و سلامت استخوان ضروری است. ویتامین A همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و از آسیب به سلول هایی که ممکن است به بیماری تبدیل شوند، جلوگیری می کند. هویج با کاهش نیز همراه است سطح کلسترول.
قره قاط :
زغال اخته میوه ای قرمز رنگ و گرد با طعمی تلخ و شیرین است. آنها ویتامین C را فراهم می کنند که ایمنی را برای مبارزه با عفونت ها و بیماری هایی که در فصل زمستان در اطراف باقی می مانند، تقویت می کند. زغال اخته به عنوان یک غذای فوق العاده در نظر گرفته می شود که از بدن محافظت می کند بیماری های کبدی، فشار خون را کاهش داده و بهبود می بخشد سلامت قلب و بینایی. همچنین مطالعات نشان داده است که کرن بری خطر ابتلا به عفونت های دستگاه ادراری را کاهش می دهد. این درست نیست که آب زغال اخته می تواند UTI ها را درمان کنید. برای آن، ممکن است نیاز به مراجعه به ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی باشد.
انار :
انار در هر فصلی بهترین است زیرا به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند. همچنین منبع خوبی از ویتامین C، فیبر و ویتامین K است. همچنین به دلیل خواص ضد میکروبی خود که باعث افزایش رشد باکتری های خوب در روده برای هضم بهتر می شود، مشهور است. انار همچنین بر سلامت قلب تاثیر می گذارد، دیابت کنترل و غیره تحقیقات اخیر نشان می دهد که هر میوه ای که همراه با دانه های خوراکی باشد، اثرات ضد التهابی دارد. این باعث می شود انار بهترین انتخاب برای پیشگیری از چندین بیماری باشد.
کیوی :
کیوی توت بیضی شکل با پوششی تیره و گوشت سبز روشن است. این یک منبع عالی از ویتامین C و ویتامین K است. هر دوی این عناصر به تقویت ایمنی، سلامت استخوان و سلامت کلی کمک می کنند. برخی از مطالعات نشان می دهد که اگر کیوی با پوست خورده شود، 50 درصد فیبر بیشتری به بدن می رساند. به همین دلیل می توان خطر ابتلا را کاهش داد یبوست و مشکلات گوارشی
گریپ فروت
میوه ای کم کالری با مقدار زیادی مواد مغذی مانند ویتامین A، ویتامین C، منیزیم، پتاسیم، تیامین و بسیاری دیگر است. حاوی ترکیب آلی لیکوپن است که دارای خواص آنتی اکسیدانی است. تحقیقات نشان می دهد که گریپ فروت می تواند خطر ابتلا به سرطان های مختلف را کاهش دهد سرطان پروستات. همچنین می تواند از مقاومت به انسولین و سطح بالای قند خون جلوگیری کند. فردی که گریپ فروت بیشتری مصرف می کند در خطر ابتلا به بیماری کمتری قرار دارد سنگ کلیه.
به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :