ترویج مصرف نان کامل
معــاونـت غــذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) |
انتخاب نان کامل، سرمایهگذاری بلندمدت بر سلامت شهروندان است و نظام سلامت آموزشها و حمایتهای لازم را برای نهادینه شدن این فرهنگ ادامه خواهد داد.
فواید استفاده از نان کامل:
1️⃣ فیبرهای موجود در غلات کامل از بروز سکته های قلبی ، سرطان و چاقی پیشگیری می کند.
2️⃣ مصرف فیبر در کنترل وزن و بیماری دیابت نقش مهمی دارد.
3️⃣ سبوس منبع مناسبی از فیبر، املاح معدنی، سلنیوم ، منگنز ، روی و ویتامین های گروه ب است.
به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :