ترویج مصرف نان کامل

۳۰ آذر ۱۴۰۴ | ۱۳:۵۳ کد : ۵۷۱۵۶ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۱
متأسفانه باور غلطِ سفید بودن نان به معنای کیفیت بالا باعث شده بخش قابل توجهی از جامعه از خواص ارزشمند سبوس محروم شوند.
ترویج مصرف نان کامل

معــاونـت غــذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) |     
انتخاب نان کامل، سرمایه‌گذاری بلندمدت بر سلامت شهروندان است و نظام سلامت آموزش‌ها و حمایت‌های لازم را برای نهادینه شدن این فرهنگ ادامه خواهد داد.

 فواید استفاده از نان کامل:

1️⃣ فیبرهای موجود در غلات کامل از بروز سکته های قلبی ، سرطان و چاقی پیشگیری می کند.

2️⃣ مصرف فیبر در کنترل وزن و بیماری دیابت نقش مهمی دارد.

3️⃣ سبوس منبع مناسبی از فیبر، املاح معدنی، سلنیوم ، منگنز ، روی و ویتامین های گروه ب است.

به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 
 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: مصرف نان کامل غذا و دارو تبلیغ ترویج سبوس‌ ویتامین


نظر شما :