شیمی مواد غذایی
بخش شیمی مواد غذایی با چهار نفر پرسنل در مقاطع کارشناسی ارشد و کارشناسی در رشته های شیمی و تغذیه با دامنه بیش از 100نوع آزمون در خصوص فراورده های غذایی و آشامیدنی ،آرایشی بهداشتی و بسته بندی در بخشهای ذیل فعال می باشد.
1-غلات و حبوبات(مانند:ماکارونی –بیسکویت-کیک-کلوچه-بلغور حجیم شده و انواع حبوبات
2- رنگ (مانند: تشخیص رنگ های مصنوعی از طبیعی و رنگهای مجاز
3- روغن (مانند:روغن جامد-مایع-کره –انواع روغن خام
4- آشامیدنی (مانند: نوشابه ها- شربت – ماءالشئیر-عرقیات و آب معدنی و آشامیدنی
5- ادویه و چاشنی ها)مانند:انواع ادویه جات و افزودنی ها و سرکه و آبلیمو و سس
6- لبنیات :( مانند:شیر- دوغ –ماست –پنیر- خامه –بستنی
7-مواد پروتئنی:(مانند:سوسیس و کالباس-همبرگر-غذاهای پروتئینی پخته و خام
8-قندها(مانند:مربا و ژله و پودرهای شربت-پاستیل –شکلات- آبنبات – آدامس
9-بسته بندی (در سالهای اخیر بسته بندی مواد غذایی مورد توجه بسیار قرار گرفته است و در این آزمایشگاه بسته بندی مواد غذایی از نظر کیفیت و مناسب بودن جنس بسته بندی و نحوه دوخت و نفوذ پذیری مورد بررسی قرار می گیرد.)