شیمی مواد غذایی

تعداد بازدید:۲۴۶۳
شیمی مواد غذایی

بخش شیمی مواد غذایی با چهار نفر پرسنل در مقاطع کارشناسی ارشد و کارشناسی در رشته های شیمی و تغذیه با دامنه بیش از 100نوع آزمون در خصوص فراورده های غذایی و آشامیدنی ،آرایشی بهداشتی  و بسته بندی در بخشهای ذیل فعال می باشد.

1-غلات و حبوبات(مانند:ماکارونی –بیسکویت-کیک-کلوچه-بلغور حجیم شده و انواع حبوبات

2- رنگ (مانند: تشخیص رنگ های مصنوعی از طبیعی و رنگهای مجاز

3- روغن (مانند:روغن جامد-مایع-کره –انواع روغن خام

4- آشامیدنی (مانند: نوشابه ها- شربت – ماءالشئیر-عرقیات و آب معدنی و آشامیدنی

5- ادویه و چاشنی ها)مانند:انواع ادویه جات و افزودنی ها و سرکه و آبلیمو و سس

6- لبنیات :( مانند:شیر- دوغ –ماست –پنیر- خامه –بستنی

7-مواد پروتئنی:(مانند:سوسیس و کالباس-همبرگر-غذاهای پروتئینی پخته و خام

8-قندها(مانند:مربا و ژله و پودرهای شربت-پاستیل –شکلات- آبنبات – آدامس

9-بسته بندی (در سالهای اخیر بسته بندی مواد غذایی مورد توجه بسیار قرار گرفته است و در این آزمایشگاه بسته بندی مواد غذایی از نظر کیفیت و مناسب بودن جنس بسته بندی و نحوه  دوخت و نفوذ پذیری مورد بررسی قرار می گیرد.)

 


لینک دانلود فایل
آخرین ویرایش۰۲ مرداد ۱۳۹۷