نان و سلامت
معــاونـت غــذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) |
نان کامل نسبت به نان های تهیه شده با آرد سفید ارزش تغذیه ای بالاتری دارد .
آرد کامل آردی است که از تمامی اجزای دانه گندم پس از پوست گیری اولیه تهیه می شود.
از آردی تهیه می شود که کمتر از 6 درصد سبوس گیری شده باشد .
فیبر موجود در نان کامل باعث بهبود عملکرد در دستگاه گوارش ، کاهش کلسترول ldl و کنترل قند خون می شود.
توصیه می شود از نان های حجیم سبوس دار در یکی از وعده های غذایی خود استفاده کنید .
میزان نمک ، سبوس و سایر ترکیبات نان های حجیم طبق دستور العمل های بهداشتی و استاندارد ها رعایت می شود و توسط کارشناس فنی تحت نظارت قرار می گیرد .
پخت نان در روش صنعتی بدون حرارت مستقیم انجام می شود،حرارت مستقیم در نانوایی های سنتی ممکن است باعث آلودگی های فسیلی نان می شود .
به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :