نان و سلامت

۲۶ آذر ۱۴۰۴ | ۱۲:۴۱ کد : ۵۷۰۹۲ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۳۲
مزایای استفاده از نان کامل ، سبوس دار ، کم نمک و حجیم
نان و سلامت

معــاونـت غــذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) |
 نان کامل نسبت به نان های تهیه شده با آرد سفید ارزش تغذیه ای بالاتری دارد .
آرد کامل آردی است که از تمامی اجزای دانه گندم پس از پوست گیری اولیه تهیه می شود.
از آردی تهیه می شود که کمتر از 6 درصد سبوس گیری شده باشد .
فیبر موجود در نان کامل  باعث بهبود عملکرد در دستگاه گوارش ، کاهش کلسترول ldl  و کنترل قند خون می شود.
توصیه می شود از نان های حجیم سبوس دار در یکی از وعده های غذایی خود استفاده کنید .
میزان نمک ، سبوس و سایر ترکیبات نان های حجیم طبق دستور العمل های بهداشتی و استاندارد ها رعایت می شود و توسط کارشناس فنی تحت نظارت قرار می گیرد .
 پخت نان در روش صنعتی بدون حرارت مستقیم انجام می شود،حرارت مستقیم در نانوایی های سنتی ممکن است باعث آلودگی های فسیلی نان می شود .

به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: نان کامل سبوس‌ غذا و دارو کم نمک حجیم کنترل قند خون استاندارد


( ۱ )

نظر شما :