سلام من به محرم به غصه وغم مهدی -----------  به چشم کاسه خون وبه شال ماتم مهدی

سلام من به محرم به غصه وغم مهدی ----------- به چشم کاسه خون وبه شال ماتم مهدی

محرم، ماه ایثار و از جان گذشتگی است. ماه عشق و شور و فریاد است. ماه آمیخته با خون و آمیخته با عشق است. ماه محرم زیباترین جلوه عشق و ایثار و دین محوری فرا رسید و مسلمانان با چشمانی اشکبار در سوگ سرور و سالار شهیدان، بار دیگر درس صبر، تعهد و آزادگی را در مکتب انسان ساز عاشورا مرور می کنند .

ادامه مطلب

درخشش دانشگاه علوم پزشکی اراک در بیست وهشتمین جشنواره قرآن وعترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور گالری

من دو چیز را در میان شما باقی گذاشتم تا وقتی که به آن دو چیز چنگ زنید هرگز گمراه نخواهید شد یکی قرآن و دیگری خاندانم.           پیامبر اکرم (ص)

عید غدیر خم
عید غدیر

عید غدیر خم

پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله: روز عید غدیر خم بهترین اعیاد امت من است.