نان سفید ارزش غذایی ندارد/ نبود سبوس در آرد، هضم نان را سخت‌تر می‌کند

۱۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۱:۵۷ کد : ۳۲۲۷۹ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۳۰۳
کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک گفت: یک فرهنگ اشتباه جا‌افتاده باعث شده است به بزرگ‌ترین منبع غذای بدن بی‌توجه باشیم.
نان سفید ارزش غذایی ندارد/ نبود سبوس در آرد، هضم نان را سخت‌تر می‌کند

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ مهندس آذر مختاری کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا ودارو اراک با بیان اینکه برخلاف تصور عموم مردم و فرهنگ رایج نان کیفی نان سفید نیست، تصریح کرد: آرد هر چقدر سفیدتر باشد به معنی از دست دادن سبوس بیشتر است و سبوس گندم حاوی فیبر، انواع ویتامین و مواد غذایی مغذی است.

به گفته وی درجه سبوس آرد می تواند در درجه کیفیت غذایی و ماندگاری آرد تاثیرگذار باشد.

مختاری با تاکید به ضرورت استفاده از آرد سبوس دار در پخت نان در استان اضافه کرد : در حال حاضر به دلیل کمبود درجه سبوس آرد کیفیت غذایی نان تولیدی نیز کاهش یافته است.

کارشناس معاونت غذا و دارو تصریح کرد: درصد سبوس آرد در پخت بربری ۱۸، لواش ۱۳ و سنگک ۱۰ است.

وی اضافه کرد: مطابق برنامه های صورت گرفته ضروری است درصد سبوس آرد لواش به ۱۵ و سنگک به ۱۲ درصد افزایش یابد.

مختاری با تاکید به ضرورت فرهنگ سازی استفاده از نان سبوس دار اضافه کرد: نان سبوس دار می تواند بخش قابل توجهی از مشکلات گوارشی شایع در بین شهروندان را رفع کند.
 

کلید واژه ها: نان سبوس‌ مهندس مختاری اراک معاونت غذا و دارو


نظر شما :