تغذیه در فصل سرم

گرم نگهداشتن بدن در فصل زمستان

۲۹ آذر ۱۴۰۴ | ۱۰:۰۸ کد : ۵۷۱۱۹ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۱۶۰
تغذیه در فصل سرما تأثیر زیادی را در سلامتی بدن ما دارد. استفاده از مواد غذایی که می‌تواند بدن را گرم کرده و عملکرد اندام‌ها را بهبود بخشد بسیار مهم است. با کاهش محسوس دما بهتر است شما نیز به فکر یک رژیم غذایی سالم برای این فصل از سال باشید.
گرم نگهداشتن بدن در فصل زمستان

در هر فصل از سال بدن ما به ویتامین‌های ضروری و لازم نیازمند است. یادگیری اصول تغذیه در فصل سرما و دریافت ویتامین‌هایی نظیر ویتامین آ، ب، ث، ای، دی و کا برای انجام عملکردهای سیستم بدن لازم هستند.
 در فصل زمستان کمبود برخی از ویتامین‌ها و مواد مغذی در بدن بیشتر از قبل به چشم می‌خورد. یکی از اصلی‌ترین کمبودها که در افراد بسیاری مشاهده می‌شود ویتامین دی است. در فصل سرما و زمستان میزان تابش نور خورشید به زمین کمتر از سایر فصل‌های دیگر است و همین موضوع سبب می‌شود تا نیاز بدن به ویتامین دی بیشتر از قبل شود.
ویتامین دی تأثیر مهمی را در سلامت استخوان‌ها و کل بدن دارد. یکی از عوارض مهم کمبود این ویتامین پوکی‌استخوان است.
درصورتی‌که تغذیه در فصل سرما اصولی باشد قطعاً بدن شما کمتر مستعد بیماری و سرماخوردگی خواهد بود. یکی از مهم‌ترین مواد غذایی که در زمستان می‌تواند بدن شما را گرم نگه دارد ادویه‌ها هستند

به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 
 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: فصل زمستان بدن تغذیه سلامتی کاهش دما مواد مغذی غذا و دارو


( ۴۴ )

نظر شما :