۱۲ اردیبهشت گرامیداشت روز استاد

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۵ کد : ۴۲۸۴ اخبار اصلی
۱۲ اردیبهشت گرامیداشت روز استاد

پیام ریاست دانشکده بهداشت اراک

استاد محترم جناب آقای /سرکار خانم...........

سلام علیکم

فرارسیدن دوازدهم اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید آیت الله شهید استاد مرتضی مطهری (ره) و آغاز هفته معلم، یادآور جایگاه والای علم و معرفت و مقام والای معلم در تفکر دینی اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و شکوه و عظمت مردان و زنان فرهیخته‌ای است که در تاریخ پرافتخار این سرزمین، در حریم مقدس دانشگاه و مدرسه و فضای آسمانی تعلیم و تربیت زیبا‌ترین جلوه‌های عشق و ایثار را به تصویر کشیده‌اند.

این‌جانب  گرامیداشت مقام استاد مرتضی مطهری (ره) و روز معلم را به همه استادان، مربیان و دانشگاهیان تبریک عرض کرده و عزم، پایداری و تلاش صادقانه تلاشگران این واحد دانشگاهی را که از تولیدگران اصلی علم در کشور هستند را ارج نهاده، توفیق همگان را از درگاه احدیت در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) خواستارم.

صمیمانه‌ترین سپاس‌ها را به همه کسانی که افتخار تدریس و تعلیم به دانشجویان و دانش آموزان عزیز میهن اسلامی دارند و عاشقانه‌ در راستای هدایت نسل جوان خدمت می‌کنند، تقدیم می‌دارم و توفیقات روزافزونشان را از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

کلید واژه ها: روز استاد تبریک 12 اردیبهشت روز معلم