فراخوان سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

۱۹ مهر ۱۳۹۸ | ۲۳:۰۴ کد : ۶۱۰۴ اخبار اصلی
فراخوان سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

سلام علیکم

احتراما به استحضار می رساند با عنایت به برگزاری سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری  همزمان با بیستمین و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی از تاریخ 27 لغایت 29 فروردین ماه 1399، مرحله دانشگاهی  جشنواره در دانشگاه علوم پزشکی اراک آغاز گردیده است. مهلت ارسال فرآیندها به دبیر خانه دانشگاهی15 مهر ماه لغایت  20 آبان ماه 1398 می باشد.  شایان ذکر است طبق آیین نامه جشنواره،  مشابه سال گذشته  صرفا فرآیندهایی وارد مرحله رقابتی جشنواره می شوند که واجد هرشش معیار گلاسیک باشند.  در همین راستا به پیوست آیین نامه دبیرخانه دانشگاهی ، راهنمای حیطه های سیزدهمین جشنواره شهید مطهری، فرم ارسال خلاصه فرآیند و شیوه نامه داوری پیوست گردیده است و سایر اطلاعات تکمیلی در پورتال دانشگاه علوم پزشکی اراک- مدیریت مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی اراک قابل دسترسی می باشد. همچنین خواهشمند است دستور فرمایید جهت مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیات علمی و گروههای علمی دانشکده مربوطه اطلاع رسانی مقتضی مبذول گردد.

آئین نامه جشنواره

راهنمای جشنواره