بازدید مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از کارخانه آرد سبوس در آشتیان
در این بازدید، دکتر احمد اسماعیل زاده ضمن بررسی مراحل تولید آرد و محصولات جانبی، بر اهمیت رعایت استانداردهای بهداشتی و تغذیهای در فرآیند تولید تأکید کرد.
وی همچنین با مدیران و کارشناسان کارخانه گفتوگو کرده و بر نقش صنایع غذایی در ارتقای سلامت جامعه و ضرورت همکاری نزدیک میان بخش تولید و حوزه سلامت اشاره کرد.
به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :