۱۹ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۰ کد : ۱۸۵۶۹ اخبار اصلی

قابل توجه دانشجویان گرامی
 باعنایت به لزوم اجرای آیین نامه " تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر در وزارت بهداشت مصوب ۳۰/۱۰/۹۷ " و ابلاغ شده در تاریخ ۲۶/۰۶/۹۹ خواهشمند است دستور فرمایید ضمن رعایت مفاد آئین نامه مذکور ،دفترچه راهنمای ثبت نام(مندرج در سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی) و نکات زیر، نسبت به تکمیل فرمهای مربوطه و ارسال آن به صورت اینترنتی طی زمان تعیین شده اقدام لازم بعمل آید. همچنین مسئول ذیربط جهت دریافت رمز ورود به سامانه و پیگیری های بعدی، حداکثر تا تاریخ ۲/۴/۱۴۰۰ در قالب جدول اول به این مرکز معرفی شود. برنامه زمان بندی طبق جدول دوم میباشد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: استعداد درخشان دانشکده بهداشت