انتشار کتاب"برآورد جمعیت های پنهان" هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک توسط انتشارات Springer

۰۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۱ کد : ۱۹۵۰۴ اخبار اصلی
انتشار کتاب"برآورد جمعیت های پنهان" هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک  توسط انتشارات Springer

انتشار کتاب"برآورد جمعیت های پنهان" توسط انتشارات Springer
کتاب مرجع "برآورد جمعیت های پنهان" که بر اساس اطلاعات موجود تنها کتاب در این زمینه در سطح جهانی است، توسط انتشارت  Springer ، یکی از معتبرترین ناشران بین المللی، منتشر شد.
 نویسندگان این کتاب ارزشمند، همه ایرانی و به ترتیب نگارش فصول کتاب شامل آقایان و خانم ها دکتر محمدرضا بانشی، اعظم رستگاری، علی اکبر حقدوست، سعیده حاجی مقصودی، علی میرزازاده، فرزانه ذوالعلی ومریم زمانیان هستند.
پروفسور جرج راترفورد از آمریکا ویراستاری این کتاب را بر عهده داشت.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان ضمن ابراز خرسندی از انتشار این کتاب ارزشمند، گفت: امید است نقش تاثیرگذاری در مطالعات اپیدمیولوژی، در سطح دنیا داشته باشد.
 دکتر عباس پرداختی ادامه داد: این کتاب در راستای سیاست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی برتمرکززدایی در تولید دانش حوزه سلامت، توسط پژوهشکده آینده پژوهی در سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان به زیور طبع آراسته شده است.

کلید واژه ها: چاپ کتاب دکتر مریم زمانیان دانشکده بهداشت