قابل توجه دانشجویان کارآموز رشته مهندسی بهداشت محیط

۱۵ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۰ کد : ۱۹۹۰۲ اخبار اصلی
قابل توجه دانشجویان کارآموز رشته مهندسی بهداشت محیط

دانشجویانی که مایل به گذراندن کارآموزی مرکز بهداشت و بیمارستان در شهر محل سکونت خود می باشند درخواست خود را تا روز چهارشنبه مورخ 1400/6/17 به دانشکده ارسال نمایند . ضمنا می توانند بخشی از دوره را در مراکز مرتبط دیگر با رشته مهندسی بهداشت محیط مثل شرکت آب و فاضلاب، سازمان محیط زیست و ... بعد از هماهنگی دانشجو با مرکز مورد نظر و توافق استاد راهنما و دریافت معرفی نامه از دانشکده سپری نمایند . لازم به ذکر است در صورت فراخوان گروه مهندسی بهداشت محیط در طول ترم ، دانشجویان ملزم به حضور در دانشکده می باشند .
                                                                                                                                                                                  با آرزوی موفقیت

کلید واژه ها: کارآموزی دانشکده بهداشت اراک گروه مهندسی بهداشت محیط دانشجویان آب و فاضلاب سازمان محیط زیست