جلسه گروه تغذیه با مسئولین تغذیه مراکز آموزشی درمانی سطح استان مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۲۵

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۷ کد : ۲۶۳۲۷ اخبار اصلی

جلسه گروه تغذیه با مسئولین تغذیه مراکز آموزشی درمانی سطح استان مورخ 1401/02/25 تشکیل شد.

مدیر گروه تغذیه دانشکده بهداشت گفت: همکاری های بالینی ، آموزشی و پژوهشی با مراکز آموزشی و درمانی میبایست منسجم تر و به صورت مداوم باشد.

دکتر جعفری در این جلسه در مورد راهکارهای حضور بیشتر اعضای هیئت علمی در بالین و همچنین چالش ها و موانعی که در این راه وجود دارد صحبت کردند و مقرر شد جلسات بعدی به صورت منظم برگزار شود تا چهارچوبی در این زمینه تدوین و مصوب شود.

همچنین در خصوص برگزاری جلسات آموزشی کیس ریپورت برای دانشجویان با همکاری مسئولین تغذیه بیمارستان ها مطالبی ارائه شد و مقرر گردید این جلسات به صورت منظم جهت افزایش دانش تغذیه ای و بالینی دانشجویان در محل دانشکده و یا بیمارستان ها برگزار شود.

در پایان بحث تشکیل انجمن تغذیه استان مرکزی مطرح و مقرر گردید پیگیری های لازم در این زمینه صورت گیرد.

کلید واژه ها: جلسه گروه تغذیه دانشکده بهداشت اراک