رعایت نکات بهداشتی در زمان بازگشایی دانشگاه ها و تشکیل کلاس های درس

۱۶ خرداد ۱۳۹۹ | ۲۱:۴۴ کد : ۹۷۸۱ اخبار اصلی
رعایت نکات بهداشتی  در زمان بازگشایی دانشگاه ها و  تشکیل کلاس های درس

رعایت نکات بهداشتی  در زمان بازگشایی دانشگاه ها و  تشکیل کلاس های درس

•    کلاس های درس با زمان ممکن (یک ساعت) و با رعایت فاصله اجتماعی حداقل یک متر برگزار می شود .
   ( بر روی صندلی های دارای برچسب سبز بنشینید و از جابجا نمودن آنها جدا خودداری فرمائید.)
•    از تجمع در محیط‌های دانشگاه  مانند آموزش دانشکده، انجمن ها ،بوفه،انتشارات ،راهروها،آزمایشگاه....جدا خودداری نمائید.
•    در محیط آزمایشگاه و کارآموزی حتما از ماسک و دستکش یکبار مصرف استفاده نمائید.
•    حفظ فاصله اجتماعی با دوستان ، هم کلاسی ها ، اساتید و پرسنل آموزش دانشکده را رعایت نمایید.(حداقل یک  متر)
•    ضدعفونی دست ها با آب و صابون و یا محلول ضدعفونی به طور مرتب و همچنین پیش از خوردن غذا و مصرف مواد خوراکی را رعایت نمائید.
•    همراه داشتن دستمال کاغذی و بطری آب یکبار مصرف .(تهیه از بوفه دانشکده)
•    از لوارم التحریر شخصی خود استفاده و از جابجایی آن به سایر دوستانتان بپرهیزید.

با آرزوی سلامتی برای شما
آموزش دانشکده بهداشت

کلید واژه ها: ویروس کرونا کووید 19 دانشکده بهداشت شروع کلاس بازگشایی دانشگاهها رعایت نکات