آرشیو اخبار

نظارت‌های سازمان غذا و دارو بر فرآورده‌های گوشتی برای تضمین سلامت مصرف‌کنندگان جدید

سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که نظارت دقیق بر تولید و عرضه فرآورده‌های گوشتی، از جمله سوسیس، کالباس و همبرگر، وجود دارد. او به اهمیت رعایت ضوابط بهداشتی و بسته‌بندی ضابطه مند برای حفظ سلامت مصرف‌کنندگان اشاره کرد.

ادامه مطلب

اصلاح قیمت دارو، مسکن درد کمبودها جدید

پایین ماندن قیمت دارو شاید در برداشت سطحی خوشایند عوام باشد اما در واقعیت عدم توازن بین هزینه‌های تمام شده و سود و بدنبال آن به‌صرفه نبودن تولید را به‌همراه دارد و این یعنی کمبود یک فراورده حیاتی که با هیچ هزینه‌ای قابل جبران نیست

ادامه مطلب

بررسی مسائل و مشکلات انجمن مسئولین فنی جدید گالری

در جلسه ای با حضور معاون و کارشناس حوزه ی غذایی معاونت غذا و دارو و مسئولان انجمن،مسائل و مشکلات پیش روی انجمن مسئولین فنی استان بررسی و تصمیمات لازم برای کاهش چالش ها اتخاذ شد .

ادامه مطلب

ناترازی تعرفه‌ها و درآمد موجب افزایش بدهی‌های علوم پزشکی اراک شده است جدید

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک گفت: یکی از دلایل افزایش روزافزون بدهی‌های این دانشگاه، ناترازی بین تعرفه‌ها با درآمد است که زیان انباشته‌ شده‌ای را متوجه حوزه سلامت کرده است.

ادامه مطلب