مصرف بهینه ی دارو به معنی کم کردن دارو نیست
یک متخصص داروسازی بالینی گفت: درست مصرف دارو یک اصل مهم و اجتناب ناپذیر است که متخصصین داروسازی بالینی به آن اشراف دارند.
ادامه مطلبیک متخصص داروسازی بالینی گفت: درست مصرف دارو یک اصل مهم و اجتناب ناپذیر است که متخصصین داروسازی بالینی به آن اشراف دارند.
ادامه مطلبدکتر ناظری، مسئول پایش برنامه های عملیاتی معاونت غذا و دارو اراک گفت: امروزه طراحی و تدوین یک برنامه عملیاتی دقیق و منسجم برای هر سیستمی ضروری است. اما ضرورت این امر در سیستم های مرتبط با سلامت پررنگتر به نظر می رسد.
ادامه مطلب۳۰ فروردین سالروز حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاه نامگذاری شده به همین مناسبت از پرسنل آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو طی آئینی تقدیر و تشکر شد.
ادامه مطلبعوارض جانبی داروها، واکنشها یا اتفاقاتی ناخواسته و غیرمنتظره نسبت به یک دارو هستند. هرچند برخی از عارضههای جانبی، خفیف بوده و بعد از درمان ناپدید میشوند اما عوارض دیگر میتوانند مشکلات طولانیمدتتری برای سلامتی ایجاد کنند؛ بنابراین لازم است در مورد عوارض جانبی دارویی که مصرف میکنید با پزشک مشورت کرده و جویای راهکارهایی برای کاستن از این واکنشهای منفی شوید.
ادامه مطلبمدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در خصوص آخرین وضعیت برخی اقلام دارویی که با کمبود مقطعی مواجه است، توضیح داد.
ادامه مطلبجلسه ای در خصوص مسائل و مشکلات داروهای شیمی درمانی با حضور معاون غذا و دارو، مدیران و مسئولین امور دارویی بیمارستانهای خوانساری و امیرکبیر ، سینا، مدیر دارویی داروخانه هلال احمر و موسسین داروخانه های توزیع کننده داروهای شیمی در دفتر معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.
ادامه مطلبمعاون غذا و دارو اراک گفت: خوددرمانی در کشور ما به یک فرهنگ تبدیل شده و کمتر کسی برای بیماریهای ساده به پزشک مراجعه میکند.
ادامه مطلبتحقیقات جدید نشان میدهد که مصرف فیبر کافی برای سلامتی مهم است، اما ممکن است برخی از منابع فیبر نسبت به سایر این منابع برای سلامت قلب بهتر باشد.
ادامه مطلبمعاون غذا و دارو اراک خبر داد:کارشناسان اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو اراک در بازرسی مشترک با نیروهای اماکن دو واحد عطاری متخلف به دلیل عرضه داروهای شیمیایی و مکمل های قاچاق توسط نیروهای اماکن پلمب شد.
ادامه مطلبدر این جلسه ضمن بررسی رئوس برنامه عملیاتی در رابطه با نحوه ی اجراء و ضرورت پیگیری پایش مستمر و جمع آوری مستندات بحث و تبادل نظر شد و تصمیمات لازم اخذ و به مسئولین و مدیران ابلاغ گردید.
ادامه مطلبجلسهای با هدف بررسی صدور پروانه ساخت، صدور پروانه مسئول فنی و ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و اتخاذ تصمیم در مورد آنها با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک برگزار شد.
ادامه مطلبمعاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو در حکمی محمد هاشمی را به عنوان سخنگوی سازمان غذا و دارو منصوب کرد.
ادامه مطلبمدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در خصوص آخرین وضعیت برخی اقلام دارویی که با کمبود مقطعی مواجه است، توضیح داد.
ادامه مطلبمعاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک از امحا ۲ تن کالاهای قاچاق و غیرمجاز در اراک خبر داد
ادامه مطلبمعاون غذاو دارو اراک در نامه ای اعلام کرد: با عنایت به نامه ریکال شماره ۷۹۳ / ۶۶۵ مورخ ۱۷ / ۰۱ / ۱۴۰۰ سازمان غذا و دارو(فایل پیوست)، در خصوص ریکال داوطلبانه محصول دیستون ۵۰۰ و ۳۰۰ واحدی شرکت ایمن واکسن البرز به شماره سری ساخت های ۱۷A۰۰۱۹ و ۱۷A۰۰۲۱ و ۱۷A۰۰۲۲ و ۱۷B۰۰۰۳ به دلیل بررسی بیش تر و اطمینان از کیفیت محصول ، مقتضی است بلافاصله نسبت به جمع آوری سری ساخت مذکور از داروی فوق اقدام نمایید.
ادامه مطلبمدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: شایعه کمبود داروهای بیماران تنفسی کذب است و کمبود اسپری تنفسی نداریم.
ادامه مطلبرییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه دانشگاه ۱۲۰ میلیارد تومان بدهی دارویی دارد، گفت: این دانشگاه بزرگترین مصرف کننده دارو در استان است.
ادامه مطلبمدیر اداره دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو اراک از رسیدگی به بیش از ۲۶۰۰ تماس تلفنی ثبت شده در سامانه ۱۹۰ در سال گذشته خبر داد .
ادامه مطلبکارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بهتر است در وعده سحر از کربوهیدرات پیچیده و دیر هضم استفاده و از مصرف قندهای ساده پرهیز شود.
ادامه مطلببرای بیماران و کسانی که ملزم به خوردن دارو در ماه مبارک رمضان هستند، مساله روزه گرفتن یا نگرفتن و یا چگونگی مصرف دارو در ماه رمضان از سوالهایی است که ذهن این افراد را به خود مشغول میکند. افراد بیماری که در سالهای پیش روزه میگرفتهاند حالا در مورد این که آیا میتوانند در ماه رمضان وعدههای دارویی خود را حذف کنند یا زمان آن را تغییر دهند، سوالات زیادی دارند. از طرفی برای برخی این پرسش وجود دارد که آیا میتوان داروها را مثل قبل مصرف کرد ولی روزه هم گرفت؟ ما در این مقاله به همه باید و نبایدهای مصرف دارو در ماه رمضان و احکام مربوط به آن براساس توصیههای پزشکی ماه رمضان میپردازیم.
ادامه مطلب