آرشیو اخبار

امکان رصد قیمت داروها از سامانه تیتک / احصا لیست داروها برای ذخیره ۶ ماهه جدید

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به اقدامات در دست انجام برای عمل به برنامه هفتم توسعه و ذخیره استراتژیک شش ماهه دارو و تجهیزات پزشکی، در عین حال درباره اصلاح قیمت حدود ۳۰۰ قلم دارو که به تدریج انجام می‌شود، توضیح داد

ادامه مطلب

نظارت بی‌وقفه بر کیفیت و قیمت محصولات سلامت‌محور جدید

سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت حفظ سلامت مردم اعلام کرد که نظارت‌های این سازمان بر کیفیت، قیمت و عرضه محصولات سلامت‌محور به‌صورت مستمر و بی‌وقفه ادامه دارد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخوردهای قانونی لازم انجام خواهد شد.

ادامه مطلب

نظارت دقیق سازمان غذا و دارو بر شیرخشک‌های تولیدی و وارداتی برای اطمینان از سلامت نوزادان جدید

روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد که این سازمان به‌طور مستمر و با همکاری نهادهای نظارتی، نظارت‌های دقیق و جامعی بر شیرخشک‌های تولیدی و وارداتی انجام می‌دهد تا از سلامت و ایمنی این محصولات برای نوزادان و خردسالان اطمینان حاصل کند. این نظارت‌ها شامل آزمایش‌های بهداشتی، شیمیایی و میکروبی دقیق در مرزها و پس از ورود محصولات به کشور است

ادامه مطلب

عبور از روش‌های سنتی نظارت با استفاده از فناوری‌های نوین در سازمان غذا و دارو" جدید

مدیر پایش، راهبری و امور استان‌های سازمان غذا و دارو گفت: این سازمان با هدف افزایش دقت و کارآیی نظارت‌ها، به سمت استفاده از فناوری‌های نوین و هوشمندسازی فرآیندهای نظارتی حرکت کرده است.

ادامه مطلب

ارتقای نظارت هوشمند بر ایمنی غذا با راه‌اندازی سامانه IRASFF جدید

مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از راه‌اندازی سامانه هشدار سریع ایران مواد غذایی و آشامیدنی (IRASFF) خبر داد. این سامانه با هدف پایش هوشمند ایمنی مواد غذایی و نوشیدنی‌ها، الگوبرداری از سیستم‌های پیشرفته جهانی و به‌کارگیری فناوری‌های نوین در کشور طراحی و اجرا شده است.

ادامه مطلب

برای بهبود نظارت بر فرآورده‌های غذایی به وحدت رویه نیاز داریم

مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو، بر ضرورت وحدت رویه در فرآیندهای نظارتی تأکید کرد. وی با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه صادرات و تأمین کالاهای اساسی، خواستار هماهنگی بیشتر بین بخش‌های مختلف برای رفع مشکلات و ارتقای کیفیت محصولات غذایی شد.

ادامه مطلب

مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو:سلامت مردم خط قرمز ماست

مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، ضمن تأکید بر اهمیت سلامت مردم به‌عنوان خط قرمز، از تمامی نهادهای مرتبط خواست که در حفظ و ارتقای سلامت عمومی هیچ‌گونه کوتاهی نکنند. وی بر لزوم هم‌افزایی میان دستگاه‌ها برای دستیابی به این هدف تأکید کرد.

ادامه مطلب

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک: تأمین نیازهای ضروری پرسنل و مراکز، پیگیری مطالبات بیمه‌ای و رفع ناهماهنگی‌ها از اولویت‌های اصلی دانشگاه

رئیس دانشگاه، در ستاد هم‌اندیشی خدمات نوروزی سال ۱۴۰۴، گفت: با وجود کمبود اعتبارات، لازم است حداکثر رضایتمندی پرسنل و نیازهای ضروری مراکز فراهم شود.

ادامه مطلب