مدارک لازم جهت صدور پروانه تأسیس داروخانه

مدارک لازم جهت صدور پروانه تأسیس داروخانه:
دانشگاه علوم پزشکی موظف است پس از تائید مراتب از سوی کمیسیون قانونی و ابلاغ مجوز تاسیس داروخانه با اخذ مدارک زیر نسبت به صدور پروانه تأسیس داروخانه (ضمیمه 7) اقدام نماید:
1-دو قطعه عکس 4 × 3 (پشت نویسی شده)
2-فیش بانکی به مبلغ و شماره حساب اعلام شده
3-گواهی گذراندن دوره آموزشی قانون و مقررات مربوطه توسط دانشگاه یا مراکز مورد تأیید آن
تبصره 1: با توجه به فرم ضمیمه شماره 5 و اولین بازدید دانشگاه پس از افتتاح داروخانه، پروانه تأسیس آن صادر می شود.
تبصره 2: تمدید پروانه تأسیس کلیه داروخانه های تحت پوشش آن دانشگاه براساس حُسن فعالیت داروخانه ها طبق بازرسیهای انجام شده با کسب حداقل 60 درصد امتیاز در ارزشیابی سالانه عملکرد آنان و اخذ فیش واریزی به حساب و مبلغ معین طبق مصوبه هیأت محترم دولت اقدام گردد. بدیهی است با رعایت قانون مذکور تمدید فعالیت داروخانه ها هر 5 سال یکبار (هماهنگ با تمدید پروانه مسئول فنی) توسط کمیسیون قانونی ماده بیست دانشگاه صورت می گیرد.

آخرین بروزرسانی : ۰۶ مرداد ۱۳۹۷