قابل توجه واحدهای تولیدی مستقر در محدوده شهرستانهای ساوهٰ زرندیه و مامونیه

قابل توجه واحدهای تولیدی مستقر در محدوده شهرستانهای ساوهٰ زرندیه و مامونیهکلیه واحد های تولیدی غذاییٰ اشامیدنیٰ آرایشی و بهداشتی مستقر در شهرستان ساوه و زرندیه و مامونیه و پرندک موظف می باشند کلیه مدارک مربوط به صدور/تمدید و اصلاح پروانه های بهداشتی را ابتدا به اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشکده ساوه ارائه نمایند.

کلیه واحد های تولیدی غذاییٰ اشامیدنیٰ آرایشی و بهداشتی مستقر در شهرستان ساوه و زرندیه و مامونیه و پرندک موظف می باشند کلیه مدارک مربوط به صدور/تمدید و اصلاح پروانه های بهداشتی را ابتدا به اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشکده ساوه ارائه نمایند.. بدیهی است مدارک مذکورپس از بررسی و تایید توسط کارشناسان آن دانشکده جهت صدور به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک ارسال می گردد.

آخرین بروزرسانی : ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸