راه اندازی درمانگاه تخصصی زنان و زایمان- داخلی و...مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک

۰۸ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۰ کد : ۱۰۱۲۰ اخبار اصلی

بسمه تعالی

بدینوسیله به اطلاع همشهریان محترم میرساند در مرکزآموزشی درمانی آیت الله طالقانی  درمانگاه تخصصی زنان و زایمان-  داخلی و... جهت رفاه حال همشهریان محترم و ارتقاء سلامت جامعه افتتاح گردید.همشهریان محترم می توانند جهت اخذ نوبت درمانگاه تخصصی داخلی-زنان و زایمان  از امروز 8 تیرماه سال 1399 با شماره تلفن 33890 تماس بگیرند.

روز هفته

ساعت

پزشک متخصص

شنبه