واگذاری ارائه خدمات پاراکلینیک تخصصی و فوق تخصصی

۱۳ آبان ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۱ کد : ۱۶۶۸ اخبار اصلی
واگذاری ارائه خدمات پاراکلینیک تخصصی و فوق تخصصی شامل : رادیولوژی ؛ سونوگرافی و ماموگرافی مرکزآموزشی درمانی آیت ا... طالقانی اراک به شرکتها یا اشخاص حقیقی دارای صلاحیت .....
واگذاری  ارائه خدمات  پاراکلینیک تخصصی و فوق تخصصی

آگهی مزایده عمومی یک مرحله ای مزایده شماره : 2-97

دانشگاه علوم پزشکی اراک در نظر دارد بهره برداری و ارائه خدمات  پاراکلینیک تخصصی و فوق تخصصی شامل : رادیولوژی ؛ سونوگرافی و ماموگرافی مرکزآموزشی  درمانی آیت ا... طالقانی اراک را به شرکتها یا اشخاص حقیقی  دارای صلاحیت از مبادی ذیربط بر اساس شرایط مزایده واگذار نماید.

مهلت خرید اسناد : 09/08/ 1397 لغایت08/15/ 1397

قیمت اسناد و نحوه واریز وجه:واریز مبلغ 500000ریال به حساب 2177865386005 ( قابل واریز در کلیه شعب بانک ملی ایران)

مدارک مورد نیازجهت دریافت اسناد مزایده : اصل فیش واریزی

مهلت ارسال پیشنهاد : تا پایان ساعت اداری  14:00 روز 26/08/1397

سپرده شرکت در فرایند ارجاع کار: ضمانتنامه بانکی با اعتبار حداقل سه ماه یا واریز وجه نقد به شماره حساب شماره 161343030 بانک رفاه کارگران در وجه دانشگاه علوم پزشکی اراک به مبلغ 350.000.000 ریال

محل خرید اسناد و تحویل پیشنهادات : متقاضیان میتوانند جهت خرید اسناد مزایده به اراک خیابان امام خمینی ره جنب شرکت گاز استان مرکزی بیمارستان طالقانی  واحد تدارکات و جهت تحویل پیشنهادات به آدرس اراک، خیابان شهید شیرودی،خیابان علم الهدی ستاد دانشگاه علوم پزشکی اراک اداره حراست مراجعه فرمایند.

زمان و مکان گشایش پیشنهادات : روز یکشنبه مورخ 27/08/1397 ساعت10 صبح  دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه (خیابان شهید شیرودی، خیابان علم الهدی)

حضور شرکت کنندگان در جلسه بازگشایی پاکات همراه با معرفی نامه بلامانع می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت پایگاه ملی مناقصات بنشانیhttp://iets.mporg.ir مراجعه فرمایید .

روابط عمومی واموربین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک

کلید واژه ها: روابط عمومی واموربین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک