مسکن ملی

۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۹ کد : ۱۷۹۲۸ اخبار اصلی
به اطلاع همکاران محترم میرساند جهت ثبت نام در سامانه جامع اقدام ملی مسکن به آدرس tem.murd.ir مراجعه و نسبت به بارگزاری مدارک اقدام نمایید.عدم ثبت در این سامانه و بارگزاری مدارک به منزله انصراف بوده و دانشگاه هیچگونه تعهدی در این باب ندارد.مهلت ثبت نام از ۱۹/۳/۱۴۰۰ به مدت یک هفته بوده و قابل تمدید نبوده و از اختیارات دانشگاه نیز خارج است.مجددا تاکید میگردد نقش دانشگاه در این امر صرفا اطلاع رسانی میباشد.
مسکن ملی

احتراما پیرو اطلاع رسانی قبلی جهت طرح ثبت نام اقدام ملی مسکن،مقتضی است مراتب  به نحو شایسته ای اطلاع رسانی گردد تا کارکنان محترم دانشگاه در سامانه جامع اقدام ملی مسکن به آدرس tem.murd.ir اقدام نمایند.

متقاضیان  میبایست شرایط احرازداخل سایت را کامل مطالعه نموده سپس مدارک لازم را تهیه و به سایت ثبت نام مراجعه  و  بارگزاری نمایند  .بدیهی است در خصوص اشکال در بارگزاری و ناقصی مدارک،اتمام مهلت یک هفته ای ثبت نام و یا عدم ثبت نام در سامانه مزبور،دانشگاه هیچگونه مسئولیتی ندارد.پس از ثبت نام در سامانه، مدارک افراد توسط سامانه بررسی میشود و افرادیکه دارای مجوز راستی آزمایی ( توسط سامانه به فرد اعلام میشود ) .

به اطلاع همکاران محترم میرساند جهت ثبت نام در سامانه جامع اقدام ملی مسکن به آدرس tem.murd.ir مراجعه و نسبت به بارگزاری مدارک اقدام نمایید.عدم ثبت در این سامانه و بارگزاری مدارک به منزله انصراف بوده و دانشگاه هیچگونه تعهدی در این باب ندارد.مهلت ثبت نام از 19/3/1400 به مدت یک هفته بوده و قابل تمدید نبوده و از اختیارات دانشگاه نیز خارج است.مجددا تاکید میگردد نقش دانشگاه در این امر صرفا اطلاع رسانی میباشد.

کلید واژه ها: مسکن ملی مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک طرح اقدام ملی مسکن

آخرین ویرایش۲۲ خرداد ۱۴۰۰