تقدیر از مدیران قانون گرا و حافظان بیت المال

۰۷ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۷:۴۳ کد : ۲۴۲۳۴ اخبار اصلی
در جلسه ای و با حضور رئیس و معاونین و دیگر مسئولان و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی اراک، از مدیران قانون گرا و حافظان بیت المال و فعالین برگزاری هیئات مذهبی تجلیل شد.
تقدیر از مدیران قانون گرا و حافظان بیت المال

به گزارش وب دا مرکزی، در این جلسه از زهرا السادات باقی مدیر بیمارستان طالقانی، دکتر عاطفه صالح فرد مدیر درمان، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو و سید جواد رضایی مدیر دانشجویی به عنوان قانون گرایی و  تلاش برای حفظ بیت المال تقدیر شد.
همچنین از آقایان داود مقدسی مسئول دفتر هیئات بدوی و آقای عباس یادگاری مسئول امور قراردادهای مجتمع دانشگاهی نیز به عنوان فعالین برگزاری هیئات مذهبی قدردانی شد.
گفتنی است جلسه با هدف شناسایی منکرات و آسیب های موجود و شناسایی معروفات و معرفی آن به عموم جامعه و انجام تبلیغات محیطی و رسانه ایی در خصوص آن تشکیل و اعضا ضمن تاکید بر تقویت این فریضه الهی و حمایت از امران به معروف و ناهیان از منکر، با یکدیگر در خصوص رفع موانع پیش روی این امر مهم، بحث و تبادل نظر کردند.

کلید واژه ها: زهرا السادات باقی امر به معروف و نهی از منکر مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک