دستگاه تشخیصی یورودینامیک برای نخستین بار در بخش دولتی بهداشت و درمان استان مرکزی در مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک راه اندازی و نصب گردید.

۰۹ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۳ کد : ۲۸۹۶۰ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک ، دستگاه تشخیصی یورودینامیک برای نخستین بار در بخش دولتی بهداشت و درمان استان مرکزی در مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک ، با حضور سرکار خانم مفتح زاده مدیرکل اموربانوان استانداری مرکزی و معاونت محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی ، جناب آقای دکتر شجاعی افتتاح شد.
دستگاه تشخیصی یورودینامیک برای نخستین بار در بخش دولتی  بهداشت و درمان استان مرکزی در مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک راه اندازی و نصب گردید.

دکتر ابوالفضل صفری ، ریاست مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک ، در گفتگو با روابط عمومی  مرکز تاکید کرد ، دستگاه یورودینامیک ، تنها دستگاه تشخیصی است که می توان با آن بصورت سرپایی و بـدون جراحی لگن اختلالات مثانه را بطور دقیق تشخیص داد که دستگاه تامین شده ساخت کشور اسپانیا می باشد . وی افزود با توجه  به اهمیت اختلالات کف لگن بر سلامت زنان و تاثیر سلامت فردی بانوان بر کیفیت زندگی و آرامش خانواده و همچنین سلامت جامعه بر آن شدیم تا در تنها مرکز تک تخصصی زنان و زایمان استان مرکزی با تامین دستگاه تشخیصی یورودینامیک نیاز بیماران به پرداخت هزینه های تشخیص هنگفت در بخش خصوصی را برطرف سازیم. ایشان همچنین از تلاش های بی شائبه تیم مدیریت مرکز ، جهت پیگیری خرید و تامین تجهیزات و زیرساخت و همچنین همکاری و همراهی دکتر مریم شکر پور به عنوان متخصص زنان و زایمان و فوق تخصص اختلالات کف لگن تقدیر نمود.
زهرا سادات باقی مدیر مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک در گفتگو با واحد روابط عمومی گفت ، بخش یورودینامیک به منظور تشخیص و درمان انواع بی اختیاری ادرار و اختلالات کف لگن در راستای درمان بیماران محترم  وتسهیل دسترسی بیماران به امکانات تشخیصی و درمانی به روز و ارتقاء یافته با هزینه های بسیار مناسب در مقایسه با بخش خصوصی ، در  مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک راه اندازی شده است.

کلید واژه ها: یورودینامیک روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک مرکز آموزشی درمانی آموزشی آیت الله طالقانی دکتر ابوالفضل صفری زهرا سادات باقی دکتر مریم شکر پور پروین مفتح زاده دکتر علیرضا شجاعی