بازدید سرزده استاندار مرکزی از بیمارستان آیت الله طالقانی

۰۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۲۱:۰۰ کد : ۳۱۹۹۰ اخبار اصلی
استاندار مرکزی گفت: در استان مرکزی نیازمند احداث یک بیمارستان جامع زنان و زایمان هستیم و این امر با همت و مشارکت خیرین و دولت قابل تحقق است.
بازدید سرزده استاندار مرکزی از بیمارستان آیت الله طالقانی

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک  ، فرزاد مخلص الائمه در بازدید از مرکز آموزشی-درمانی آیت الله طالقانی اراک، گفت: متاسفانه این بیمارستان به جهت قدمت و فرسودگی ساختمان شرایط مطلوبی ندارد و این در شان شهرستان اراک و استان مرکزی نمی‌باشد.

وی افزود: در مصوبات سفر رئیس جمهور به استان مرکزی، بخشی از منابع بازسازی و نوسازی بیمارستان تامین شد که به تدریج این تخصیص را انجام خواهیم داد.

وی تاکید کرد: با توجه به ارائه خدمات درمانی بیمارستان خدمات درمانی به استان‌های همجوار از جمله استان لرستان، همدان و همچنین در ذیل سیاست‌های توسعه و افزایش جمعیت، نیازمند احداث یک بیمارستان جامع زنان و زایمان در استان هستیم و بایستی با فوریت به سمت طراحی و احداث یک بیمارستان جامع حرکت کنیم.

استاندار مرکزی در ادامه ضمن تشکر از حمایت های خیرین حوزه ی سلامت که در همه ی مواقع و مکان های مختلف در کنار این مجموعه بودند خواست تا بازدیدی از این مرکز درمانی داشته باشند و در جریان خدمات ارزشمندی که این مرکز ارائه می‌کند قرار گیرند و با یک همت جمعی هم از سوی خیرین و هم دولت بتوانیم مرکزی در شان بانوان استان تجهیز و آماده جهت ارائه خدمات درمانی هرچه بهتر احداث کنیم.

رییس بیمارستان مرکز آموزشی درمانی آیت ا... طالقانی اراک هم به سیاست‌های دولت در راستای افزایش جمعیت و ترویج زایمان طبیعی اشاره کرد و گفت: این مرکز درمانی با قدمت ۷۰ ساله همچنان روی پاست خدمات ارائه می‌دهد، اما با توجه به این سیاست‌هایی که وجود دارد این مرکز در شان شهروندان نیست و برای ارائه خدمات نیاز به یک بازسازی و ساخت فیزیکی جدید می‌باشد.

دکتر علی خانی دخت در پایان گفت: اکنون یک ساختمان جدید در کنار بیمارستان امیرالمومنین در حال ساخت است که تکمیل آن نیازمند حضور و مشارکت خیرین است تا هرچه سریعتر این مرکز را تجهیز کنیم تا خدمات مطلوب تری به شهروندان ارائه شود، فرزاد مخلص الائمه در بازدید از مرکز آموزشی-درمانی آیت الله طالقانی اراک، گفت: متاسفانه این بیمارستان به جهت قدمت و فرسودگی ساختمان شرایط مطلوبی ندارد و این در شان شهرستان اراک و استان مرکزی نمی‌باشد.
رئیس بیمارستان مرکز آموزشی درمانی آیت ا... طالقانی اراک هم به سیاست‌های دولت در راستای افزایش جمعیت و ترویج زایمان طبیعی اشاره کرد و گفت: این مرکز درمانی با قدمت ۷۰ ساله همچنان روی پاست خدمات ارائه می‌دهد، اما با توجه به این سیاست‌هایی که وجود دارد این مرکز در شان شهروندان نیست و برای ارائه خدمات نیاز به یک بازسازی و ساخت فیزیکی جدید می‌باشد.
دکتر علی خانی دخت در پایان گفت: اکنون یک ساختمان جدید در کنار بیمارستان امیرالمومنین در حال ساخت است که تکمیل آن نیازمند حضور و مشارکت خیرین است تا هرچه سریعتر این مرکز را تجهیز کنیم تا خدمات مطلوب تری به شهروندان ارائه شود.

کلید واژه ها: استاندار مرکزی روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی فرزاد مخلص الائمه خیرین

آخرین ویرایش۰۳ بهمن ۱۴۰۱