برگزاری کمیته فرهنگی در مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک

۱۵ فروردین ۱۴۰۲ | ۲۲:۲۱ کد : ۳۳۳۸۹ اخبار اصلی
به گزارش واحد روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک ، روز سه شنبه ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۲ کمیته فرهنگی با حضور تیم مدیریت مرکز ، نماینده دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ، حجت‌الاسلام والمسلمین کرزبر ، کارشناس عفاف و حجاب دانشگاه ، زمانی نژاد مسئول حراست مرکز ، رشنوادی ، معصومه شکری مترون و شریفی ، مسئول روابط عمومی مرکز ، برگزار شد. این کمیته با محوریت موضوع عفاف و حجاب در دفتر ریاست مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک برگزار گردید. در این کمیته ، برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب در بیمارستان ، برگزاری دوره های آموزشی با اساتید مجرب ، مسابقات فرهنگی و تقویت روحیه معنوی در فرزاندان پرسنل مرکز و موضوعات مرتبط مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
برگزاری کمیته فرهنگی در مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک

کلید واژه ها: کمیته فرهنگی روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی بیمارستان طالقانی اراک

آخرین ویرایش۱۵ فروردین ۱۴۰۲