همزمان با هفته دولت، کلینیک ناباروری سطح دو مرکز آموزشی درمانی آیت اله طالقانی در اراک راه‌اندازی شد‌.

۰۵ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۳ کد : ۳۷۰۳۸ اخبار اصلی

به گزارش روابط عمومی مرکز امروز چهارم شهریورماه همزمان با هفته دولت و با حضور هادی فرماندار،دکتر امانی ریاست دانشگاه ،دکتر ملاطایفه معاونت توسعه ،دکتر علی خانی دخت ریاست مرکز آموزشی درمانی آیت اله طالقانی اراک، مدیران و مسئولین واحد های مختلف دانشگاهی و بیمارستانی ،کلینیک سطح ۲ ناباروری افتتاح شد.

-آیین افتتاح بدست دو تن از فرزندان شهدای والا مقام

ین کلینیک از دسته خدمات سرپایی است و در تمامی روزهای هفته از ساعت ۸ الی ۱۲ صبح ارائه خدمت خواهد نمود، افزود: کلینیک‌های سطح دو ناباروری مجاز به اعمال کمک باروری انتقال جنین، تلقیح خارج رحمی تخمک IVF، تلقیح داخل سیتوپلاسمی اسپرم ICSI، تلقیح داخل لوله‌ای گامت و انجماد جنین که مستلزم آزمایشگاه جنین‌شناسی است و روش‌های درمان کمک باروری با کمک شخص ثالث (اهدا) نیستند.
لازم به ذکر است خدمات این مرکز شامل:
۱- بررسی علل ناباروری زوجین و ارائه خدمات سونوگرافی
۲- انجام اقدامات آزمایشگاهی در زمینه‌ی آندرولوژی و تشخیص طبی/ پاتولوژی
۳- انجام اقدامات تشخیصی و درمانی از قبیل مشکلات پلی‌کیستیک تخمدان، سقط مکرر و حفظ باروری
۴- انجام تلقیح داخل رحمی (IUI)
۵- ارائه مشاوره‌های تخصصی در زمینه‌های داخلی، عفونی، ژنتیک، تغذیه، طب ایرانی مکمل می‌باشد.

کلید واژه ها: افتتاح کلینیک سطح ۲ ناباروری هفته دولت سانترفوق تخصصی زنان زایمان غرب کشور