نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با رییس و مدیر مرکز آموزشی درمانی آیت اله طالقانی اراک

نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با دکتر علی خانی دخت و دکتر مجید طاهری برگزار شد.
۰۳ مهر ۱۴۰۲ | ۰۴:۴۳ کد : ۳۷۷۳۹ اخبار اصلی

نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی با رییس و مدیر مرکز آموزشی درمانی آیت اله طالقانی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، این نشست با هدف بررسی آخرین وضعیت بیمارستان و همچنین رسیدگی به مهمترین چالش های درمانی، بررسی شاخص ها، مسائل و ارائه ساز و‌ کارهای لازم در خصوص مدیریت هرچه بهتر مرکز درمانی برگزار شد.
در این نشست در خصوص مسائل و چالش های مراکز درمانی بحث و تبادل نظر و ضمن بیان دستاوردهای دانشگاه در حوزه های مختلف سلامت، زیرساخت های دانشگاه، نیروی انسانی، تجهیزات و … مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر امانی، بر ارائه راهکارهای مدیریتی به منظور اصلاح و رفع مشکلات مطرح شده و جمع بندی مناسب موارد تاکید کرد و اهمیت حضور، نظارت، پیگیری امور توسط رئیس و‌ مدیران مراکز درمانی را ضروری دانست؛ همچنین رعایت عدالت در توزیع نیروهای انسانی در مراکز و بخش های مختلف را مهم خواند.

کلید واژه ها: نشست رییس دانشگاه با رییس و مدیر مرکز بررسی چالش های درمانی بررسی شاخص ها