تفاهم نامه با حوزه علمیه

۰۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۷ کد : ۷۳۸۴ اخبار اصلی
تفاهم نامه با حوزه علمیه

در مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی:

تفاهم نامه توسعه همکاری‌های مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی ومرکز خدمات حوزه‌های علمیه با استفاده از منابع و ظرفیت‌های طرفین برای ارتقای سلامت جامعه به امضا رسید.

زهرا سادات باقی مدیریت مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی گفت: تفاهم نامه توسعه همکاری ها بین مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی و مرکز خدمات حوزه های علمیه با هدف استفاده از منابع و ظرفیت های طرفین برای ارتقای سلامت جامعه به امضا رسیده است.  وی افزود:

با عنایت به اهمیت ارتقاء سلامت جامعه خصوصا جامعه زنان به عنوان هسته مرکزی خانواده و غربالگری های  زودهنگام سرطان های شایع زنان ، این مرکز خدمات ماموگرافی را با 5% تخفیف برای خانواده های طلاب و روحانیون استان و بانوان محترم حوزه علمیه خواهران انجام خواهد داد. ضمن اینکه درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی زنان این مرکز نیز آماده خدمت رسانی به جامعه زنان می باشد. وی در پایان اظهار امیدواری کرد با استعانت از پروردگار متعال گام های موثردر زمینه پیشبرد ارتقاء سلامت زنان جامعه برخواهیم داشت.

کلید واژه ها: تفاهم نامه بیمارستان طالقانی اراک حوزه علمیه