کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با کرونا ویروس جدید

۰۱ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۰ کد : ۷۷۴۹ اخبار اصلی
جهت ارتقاء دانش وآشنایی کارکنان با روش های مقابله با ویروس جدید کرونا کارگاه آموزشی برگزارشد.
کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با کرونا ویروس جدید

در مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی:

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی  کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با کرونا ویروس جدید روز پنجشنبه   مورخ 17 بهمن ماه 98 با حضوردکتر فرازی متخصص بیماری های عفونی و دکتر منصوری مسئول بیماری های واگیر دار مرکز بهداشت استان برای گروههای درمانی و پشتیبانی برگزار گردید.

در این جلسه آموزشی بر روشها و چگونگی پیشگیری تاکید شد. با توجه به جدید بودن ویروس و مشخص نبودن راههای درمان آن بیشترین تاکید بر پیشگیری و شست وشوی دستها و رعایت بهداشت دستها، استفاده از وسایل حفاظت فردی، رعایت حفظ درمبادی ورودی به واحدهای بیمارستان،  محلول های ضدعفونی دست وبروز و شیوع بیماری در دنیا و نحوه ایزوله بیماران بود.

دکتر پژمان حدادی در گفتگو با خبرنگارروابط عمومی گفت:هر چند تا کنون موارد تائید شده کرونا ویروس در استان مرکزی وجود نداشته است ما اقدامات پیشگیرانه لازم را دراین مرکز آغاز کرده یم، در کلیه بردهای آموزشی بروشورهای شست وشوی صحیح دست و نحوه پیشگیری از بیماری های تنفسی نصب شده است همچنین در این مرکز ماسک به میزان لازم جهت موارد ضروری وجود دارد.

دانلود فایل آموزشی

کلید واژه ها: کرونا ویروس کارگاه آموزشی ارتقاء دانش وآشنایی بیمارستان طالقانی اراک

آخرین ویرایش۱۴ فروردین ۱۳۹۹